Logo logopediepraktijk E.Kappers-Brouwer
Behandeling van babies    Behandeling van kinderen    Behandeling van volwassenen    Behandeling van ouderen  

Logopediepraktijk E. Kappers-Brouwer te Lemelerveld

Online, preverbaal of allround logopedie? Voor taal-, spraak-, stem-, communicatie- en voedingshulpvragen bent u bij mijn logopediepraktijk in Lemelerveld aan het juiste adres.

Op dit moment zijn er drie logopedisten werkzaam binnen de praktijk.
Zie de logopedisten.

Werken aan kwaliteit

Wij leveren "resultaat op maat" begeleiding door onze uitgebreide expertise aan te wenden. Onze expertise hebben wij uitgebouwd, niet alleen door nascholing en deelname aan kwaliteitskringen en werkgroepen, maar ook door actieve arbeidsactiviteiten buiten de praktijksetting.
Zo hebben wij projectmatig gewerkt binnen het speciaal onderwijs, een internationale school en binnen een justitiele instelling voor jeugdigen. Ook zijn wij verantwoordelijk geweest voor de opzet van een logopedische dienst voor kinderen van 0 tot 4 jaar op het consultatiebureau, peuterspeelzalen en KDV/bso voor de Gemeente Ommen. Binnen de Isala Klinieken, afdeling kinderlogopedie, werd er specifieke kennis opgedaan voor het behandelen van baby`s (prematuren) en kinderen met eet-en drinkproblemen alsmede schisis.
Wij zijn ketenpartner van Mappa Mondo, kinderhospice van het Rode Kruis te Wezep.
Ook leveren wij specialistische preverbaal logopedische zorg op het verpleegkundig kinderdagverblijf "De Schavuiten" te Zwolle.

NIEUW: 
In september start de cursus "spraakafzien en omgaan met slechthorendheid" op alle locaties.

Omdat wij onze kwaliteit hoog willen houden doen wij aan zorginnovatie. Hiervoor draaien wij mee in een project van FBTO voor online logopedie.

Online logopedie

Vanaf 14 januari 2013 zijn alle logopedisten binnen onze praktijk gecertificeerd online  logopedist. Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor online logopedie. Wij doen aan zorginnovatie en zijn daarom de eerste aanbieder van online logopedie in de regio!Lees meer over online-logopedie in ons artikel.

Tijdens de geslaagde DAMITO beursdagen in Dalfsen hebbben wij de bezoekers kennis laten maken met logopedie, onze praktijk en de mogelijkheden van online logopedie. Het thema van de beurs was "Het goede blijft!". Door innovatief te zijn en voortdurend te werken aan kwaliteitsverbetering, paste dit thema helemaal binnen onze visie! 
Klik hier voor een filmpje over de beurs van RTV Oost.
 

Link naar ons filmpje

Bij vragen rondom spreken en voeding:
 
- "Mijn kind is al 2 en spreekt nog niet..."
- "Ik heb vaak een hese stem..."
- "Mijn dochter spreekt veel letters fout uit.."
- "Mijn zoontje begint te stotteren, wat nu...?"
- "Onze baby wil geen hapjes eten..."
- "Ik krijg een beugel, maar slik verkeerd..."
- "Ik wil graag leren spraakafzien..."


Logopediepraktijk E. Kappers-Brouwer geeft graag advies.  

Bel: (0529) 430955


Naar het contactformulier

Nieuw aanbod op alle locaties:
Per september cursus "Spraakafzien en omgaan met slechthorendheid"!!


Nieuws: