Logo logopediepraktijk E.Kappers-Brouwer
Behandeling van babies    Behandeling van kinderen    Behandeling van volwassenen    Behandeling van ouderen  

Marleen Laarman

Terug naar De Logopedisten
 

                                    

 

Marleen Laarman

Logopediste
Oromyofunctioneel therapeut
DTL-gecertificeerd
Kwaliteitsregister Paramedici-geregistreerd
Gecertificeerd online logopedist

Ervaring

Sinds december 2006 ben ik werkzaam als allround logopediste binnen logopediepraktijk E. Kappers-Brouwer op de locatie in Dalfsen en in Wezep. In de praktijk werk ik zowel met kinderen, (jong)volwassenen als ouderen en behandel ik uiteenlopende problematiek.

Hiervoor heb ervaring op mogen doen als logopediste binnen het ziekenhuis. Hier deed ik veel stemonderzoeken en werkte ik tevens met mensen met niet aangeboren neurologische aandoeningen, zoals afasie en dysartrie.

Specialisaties

Ik ben allround logopediste, oromyofunctioneel therapeut en gecertificeerd online logopedist.
Mijn vakkennis houd ik op peil door deelname aan een kwaliteitskring en het jaarlijks volgen van na- en bijscholing. Inmiddels heb ik cursussen gevolgd op het gebied van articulatie, taal, stem, stotteren, afwijkend slikken, lezen en schrijven en online logopedie. Hiernaast heb ik me binnen de praktijk toegelegd op spraakrevalidatie bij laryngectomie (totale strottehoofdverwijdering). Ook werk ik met kinderen met syndroom van Down, o.a. met de methode "Leespraat".
Sinds januari 2013 werk ik ook als online logopedist. Hierover ben ik erg enthousiast. In online logopedie zie ik toegevoegde waarde ten aanzien van kwaliteit, het bekorten van de behandelduur en het aansluiten op de tijd van nu middels multimedia.  
Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.